Chili Hungária Webáruház hűségpontrendszer

Vásárlásaiddal pénzt gyűjtesz a későbbi vásárlásaidhoz!

Visszaadjuk neked a vásárlásod egy részét!

1pont = 1Forint

Nem kell pontokat gyűjtened és nem kell másokat vásárlásra bírnod. A Chilis.hu bónuszrendszere sokkal egyszerűbb.

Bármilyen terméket vásárolsz meg teljes áron a Chili Hungária webáruházban, mi a vételár egy részét jóváírjuk a felhasználói fiókodban.* Az összeget szabadon felhasználhatod a következő vásárlásodkor vagy később bármikor. A termékoldalakon tájékozódhat az egyes termékek megvásárlása után járó pontokról.

Hogyan használhatod fel a bónuszaid?

Amikor legközelebb vásárolsz, akkor a Kosár oldalon megadhatod, hogy felhasználod-e a bónuszod vagy nem. Ha nem, akkor a bónuszaid tovább gyűlnek, és bármikor felhasználhatod. Ha felhasználod a meglévő bónuszaid, akkor annak értéke levonásra kerül a vételárból.*

*Felhasználási feltételek: Bónusz csak a teljes áron megvásárolt termékek után jár, akciós, illetve bármilyen okból csökkentett áron, vagy egyéb bónuszrendszeren keresztül megvásárolt termékekre a bónusz nem íródik jóvá. A bónusz nem használható fel a szállítási díjak és egyéb szolgáltatások díjainak csökkentésére.

A bónuszok nem válthatók készpénzre, azok értéke kizárólag a Chilis.hu webáruházban használhatók fel a felhasználási feltételeknek megfelelően. A bónusz összegénél kisebb értékű vásárlás esetén a különbözetet nem áll módunkban készpénzben visszafizetni. A bónusz felhasználása nincs határidőhöz kötve, a felhasználói fiók megszüntetéséig a felhasználó rendelkezésére áll.

Powered By OpenCart
Chili szósz Webshop - Chili Hungária © 2019
A convenient and secure online payment is provided by Barion Payment Zrt., MNB license number: H-HU-1064/2013 Credit card details are not available to our store.