A Chiliről minden

Az idei év legtrendibb ajándéka a chili ajándékcsomag

Chili
Felhasználás
Szűrés törlése
Chili Hungária Webáruház
Chili Hungária Webáruház
Az idei év legtrendibb ajándéka a chili ajándékcsomag

Ha különleges gasztro ajándékot keresel, de rájöttél, hogy lemaradtál az alapanyag beszerzéséről, akkor csapj le a webáruházunkban kapható chili ajándékcsomagra. A kézzel készített ajándékok közül is speciálisak a gasztroajándékok. Néhány egyszerű hozzávalóból mennyei krémlikőröket lehet készíteni, vagy egyedi pralinékat, bonbonokat formázni. A nem mindennapi chili készítmények tökéletes választás azoknak, akik szívesen kísérleteznek a csípős íz különböző változataival.

Mini ajándékcsomag óriási erővel

 

Egyik legkedveltebb termékünk a három toronymagasan legtöbbször rendelt chili szósz válogatásunk. Az összeállításban a díjnyertes Spirit of Attila, a sokáig Scoville skála rekorder, Carolina Reaperből készült termékünk a Kegyes Halál, valamint az ázsiai jellegű Tüzes Mennykő kencék találhatók. A három 40 ml-es üvegcse ideális a manufaktúrában készült kézműves szószok kipróbálására. Mindhármat inkább rutinos chili fogyasztóknak ajánljuk, hiszen meglehetősen magas kapszaicintartalmú paprikából készültek. 

 

10 üvegnyi gondoskodás
Ha ezt a kiszerelést választod, akkor biztosan minden alkalomra talál az ajándékozott egy spéci chili szószt. Ez a válogatás az összes általunk készített szószból tartalmaz egy 100 ml-es üveget. Nevezhetnénk akár családi kiszerelésnek is, nemcsak a mérete miatt, hanem mert találsz benne édesebb, kevésbé csípős kencéket is, amiket a kezdő chili fogyasztóknak is nagy szeretettel ajánlunk. Miket találsz a prémium ajándékcsomagban?

 

  1. Spirit of Attila
  2. Mennydörgés chili szósz
  3. Sárga vihar
  4. Tüzes mennykő
  5. 424- Füstös chili szósz
  6. Aranyszarvas
  7. Zöld felső
  8. Édes csípés
  9. BBQ
  10. Alabárdos

 

Ezek közül az Aranyszarvas és az Alabárdos is a pont eléggé csípős kategóriába sorolhatók, de sajátos fűszerezésüknek köszönhetően ők is díjnyertesek. 

 

Játék a színekkel, ízekkel

 

A chili azért is hálás alapanyag, mert sokféle fűszerrel, gyümölccsel jól harmonizál. Maguk a paprikák is bohókásak, ami például a rendkívül változatos habanerónál mutatkozik meg a legjobban. Korábbi írásunkban ismertettük részletesebben a különböző típusait, most csak annyit említünk meg, hogy színesek, az erősségük is ennek megfelelően alakul, és a többségük hordoz magában egy semmivel nem összehasonlítható, jellegzetes aromát. 

 

Többek között ez inspirált minket arra, hogy megalkossuk a két meghökkentő kinézetű, de elképesztő ízvilágú chili szószt: a Sárga vihart és a Zöld felsőt. Előbbi alapanyaga sárga habanero és TS Moruga paprika, amihez sárga paradicsomot és kevés citromot tettünk. Ezzel emeltük ki a paprika amúgy is enyhe citromos ízvilágát. Zöld felső elnevezésű kencénket zölden szüretelt Jalapeno és Pimentos de Padron növények alkotják, amiket fokhagymával bolondítottunk meg.

 

Kinek ideális a chili ajándékcsomag?

 

Túlzás lenne azt állítani, hogy bárkinek, mert sokan nem kedvelik a maró, égető ízvilágot. Mivel azonban az ALL IN chili ajándékcsomag nemcsak közepesen vagy nagyon erős szószokat tartalmaz, hanem édes, füstös, vadas, citromos pikáns kencéket is, ezért azt mondjuk, hogy a bevállalósaknak. Valahol érdemes elkezdeni a csípősséghez való hozzászokást, akkor legyen a kezdő lépés egy enyhén tüzes, inkább édes vagy BBQ jellegű ínycsiklandó szósz megkóstolása. 

 

Rutinos chili fogyasztók is értékelik a nem megszokott készítményeket, de nekik jó választás lehet a mini kiszerelés, ami a három legbrutálisabb terméket tartalmazza. Ha szeretnéd megizzasztani szerettedet, akkor válaszd ezt.

 

A chili ajándékcsomagok megrendeléséhez vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel állunk rendelkezésedre!