Gasztro Kiszerelés

A gasztro kiszerelés alatt azt értjük, hogy jóval nagyobb mennyiségben juthatsz hozzá webáruházunk legnépszerűbb csípős szószaihoz. Ha megfigyeled a kínálatot, akkor észreveheted, hogy általában 40 vagy 100 ml kiszerelésben gondolkodunk. Vannak olyan prémium csomagok, amikben 2x100 ml vagy 3x40 ml készítményt csomagoltunk össze. De ha ezeket összeadjuk, a gasztro kiszerelés még akkor is ennél jóval nagyobb mennyiséget takar. 

 

Ezekben az üvegekben 720 ml szósz található, ami gigantikus mennyiség. Elsősorban éttermek, szállodai konyhák, vendéglátó egységek számára szeretnénk kedveskedni ezekkel a termékekkel.

Gasztro kiszerelés a legnagyobb chili rajongóknak

 

Sokan vallják magukról, hogy szeretik a csípős chiliket. Te is közéjük tartozol? Az első kóstolás alkalmával el fog dőlni, hogy örök életedre elég lesz ez a mennyiség, vagy csak ritkábban kell rendelned a kedvenc önteted. Ahol nagy a család és többen is vagytok, akik az erőset még erősebbel eszik, ideális ez a nem mindennapi mennyiség.

 

Elsősorban azonban nagyüzemi konyhák, vendéglátó egységek, éttermek a célközönsége a gasztro kiszereléseknek. Az eltérő fűszerezés miatt tökéletesen illeszkednek a magyar konyha fogásainak a feltüzeléséhez, valamint a mexikói, ázsiai ízvilághoz. 

 

Milyen szószok érhetők el gasztro kiszerelésben?

 

A díjnyertes Spirit of Attila, a Kegyes Halál, a Tüzes Mennykő, valamint a Mennydörgés elnevezésű kencékből találod meg a 720 ml-es változatot. Ha még nem kóstoltad őket és először csak egy ízelítőt szeretnél venni, akkor a két díszdobozos chili válogatást ajánljuk. Az egyik egy magas kapszaicintartalmú, kifejezetten a nagyon erős kategóriát képviselő csomag. A másikban is találsz brutálisan csípős szószt, viszont a másik kettő inkább közepesen erősnek mondható.

 

Kegyes halál

 

Ez az öntet a webáruházunk legerősebb tagja. Neve árulkodó: olyan mértékben hatalmasodik el a maró hatás pár másodperc alatt a szádban, mintha azzal a lendülettel az életedet is el akarná venni. Csínján kell vele bánni, mert a Carolina Reaper és a Trinidad Skorpió Moruga alkotja. Mindkét paprika több milliós SHU értéket tudhat a magáénak, innen ered ez a féktelen erő. Korábbi receptünket újragondoltuk és a mostani verzió 30%-kal sikerült brutálisabbra, mint amilyen az elődje volt. 

 

Spirit of Attila

 

Ez a szósz a szívünknek a legkedvesebb. Amióta 2015-ben első helyezést ért el a World Hot Sauce Awards versenyen, azóta töretlen a karrierje. Ismertséget és elismerést vívott ki magának itthon és a tengeren túlon is. Hihetetlenül népszerű azóta is, rendszeresen teszik az ügyfelek a virtuális bevásárlókosárba. Szintén nagyon erős, amit a Dorset Naga és a Szellem chili elképesztő mennyiségű kapszaicintartalmának köszönhet.

 

Mennydörgés

 

A Habanero íze-java. Semmilyen más chilit nem tettünk ebbe a készítménybe, csupán Habanerót. Ennek a fajtának minden típusa különleges aromával rendelkezik, ezért úgy gondoltuk, hogy bőven elég, ha ezek dominálnak. Az alapanyag és fűszerezés kifejezetten a mexikói, illetve az ázsiai konyhához passzol. Pikánsabbá varázsolhatod a salátákat, tésztákat, leveseket, húsokat. 

 

Tüzes Mennykő 

 

Ez a legenyhébb szósz a gasztro kiszerelés csapatából, annak ellenére, hogy ez tartalmazza a legtöbb chilit. Jalapeno, Habanero, Jamaicai Red chilik találhatók az összetevők között. Ez a kence is nagy büszkeség számunkra, mert egy évvel a Spirit of Attila sikere után éppen csak lecsúszott a dobogó első helyéről, de így is másodikként végzett.

 

Nézz körül a webáruházunkban és kísérletezz a különböző textúrájú termékekkel, kóstolgasd a változatos chiliket, hogy megtaláld a kedvenced.