Édes Csípés Chili Szósz
Az Édes Csípés chili szószt nem csak a vásárlók kedvelik, de a 2017 évi World Hot Sauce Awards, Asian kategóriájának bajnokává választotta a zsűri, valamint elnyertük a Világ Legjobb Csípős Szósza „Best Hot Sauce In The World” különdíjat is.
Pikánsan édeskés jellegű szósz, mely közkedvelt széles körben. Kellemesen csípős íze miatt fogyasztják "kicsik, nagyok, hölgyek, urak". Domináns és édeskés íze. A háttérben nem tolakodóan "meghúzódik" a fokhagyma és a vöröshagyma.
Ínyenceknek, gondosan összeválogatott chili paprikából készült. Közkedvelt Mexikóban, Közép-Amerikában és a legtöbb ázsiai országban, nem lehet elképzelni az étkezést egy üveg csípős vagy édes-csípős chili szósz nélkül. Jól bele illik az ázsiai ételekbe. Thai jellegű szósz sok-sok chilivel, húsokhoz sültekhez, szárnyasokhoz, pizzákra, szendvicsekre vagy sült krumpli mellé.
Elkészítése:
Amíg ez a chili szósz az asztalodra eljut, így ebben a formában, nagyon sok folyamaton ment keresztül. Elültettük, neveltük, begyűjtöttük, feldolgoztuk, főztük, préseltük, ízesítettük, olyan technológiát alkalmaztunk, amivel megőriztük a paprika egyedi jellemzőit. Titkos egyedi receptek alapján készült. Ebben rejlik az értéke.
Manufaktúrában kézzel, gondosan válogatott chili paprikából készült termék. A termesztés és feldolgozás alatt nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és az élelmiszerbiztonságra. Fontos számunkra, hogy üvegről üvegre ugyanazt az állandó ízt és minőséget biztosítsuk a vásárlóinknak. Ezért pontos receptúra alapján dolgozunk.
30-000 - 50.000 SHU*
Összetevők:
koktélparadicsom, chili, megy, méz, vöröshagyma, fokhagyma, só, tartósítószer
Nem tartalmaz ízfokozót, állagjavítót, színezéket.
Tárolása: száraz hűvös helyen, felbontás után hűtőben.
Használat előtt felrázandó!
*SHU: Scoville-skála, a chili szósz csípősségi egységét jelzi, amit a kapszaicin tartalma adja.
A talaj él! Ha anyagként gondolsz a talajra, jusson eszedbe, hogy egy maréknyi talajban 5-7 milliárd (7 000 000 000) élőlény van! Ők csak akkor tudnak élni, ha megfelelő mennyiségű szervesanyag és levegő van a környezetükben. Amennyiben ezekhez nem jutnak hozzá, éhezni fognak, majd elpusztulnak. Ha éheztetjük a talajt, előbb-utóbb, a talaj fog minket éheztetni!
Termesztési filozófiaváltásunk lényege: nem a növényt etetjük, hanem a talajt! Magas szervesanyagtartalmú talajokban termesztett növények nagyobb tápértékkel rendelkeznek, jobb hatással vannak az egészségre és segítik a betegségek megelőzését. Egészséges talaj, egészséges élelmiszer, egészséges ember!
Köszönjük, hogy a mi termékünket választottad!
Vásárlásoddal támogatod ökológiai szemléletű munkánkat!
Légy Te is talajbarát!