A Chiliről minden

Szeretetteljes csípős ajándékok

Chili
Legcsípősebb
Szűrés törlése
Chili Hungária Webáruház
Chili Hungária Webáruház
Szeretetteljes csípős ajándékok

Ha szeretnél a sokadik semmitmondó meglepetés helyett valami személyessel készülni egy számodra fontos személynek, akkor a díszdobozos csípős ajándékok között keresgélj a webshopunkban. Személyre szóló, hiszen azt jelzi, hogy figyelsz a megajándékozott ízlésére. 

Termékeink átlépik a kommersz határait; hiába készítünk egy-egy palack szószból több százat, mégis kiváló minőségű, kézzel készített, nem utolsósorban magyar portékákról van szó. Bár a szószok és egyéb chili készítmények önmagukban is egyediek, a díszcsomagolás megadja az alkalomhoz illő öltözetet számukra. Mutatjuk, hogy milyen csípős ajándékok közül tudsz választani.

 

Bemelegítő csípős ajándékok

 

A csípősségnek több skálája van, ami megkönnyítheti a döntést egy kence vagy más produktum mellett. Ha nem vagy teljesen biztos benne, hogy akinek ajándékot keresel, pontosan hányadán is áll az erős chilikkel, akkor azt javasoljuk, hogy egy komplett pakkot válassz. Ideális az a trió, amelyben a Spirit of Attila, a Tüzes Mennykő és a Mennydörgés nevű szószaink kaptak helyet. Ez a díszdobozos chili válogatás széles skálán lefedi a csípős paprika rajongók igényeit.

 

Helyet kapott benne egy viszonylag enyhébb, pont elviselhető erősségű szósz, valamint egy kicsit erősebb, ám fűszerezésében különleges, thai jellegű. Az egészet megkoronázza a Spirit of Attila, a 2015-ös World Hot Sauce Awards győztese. Három eltérő ízvilág és erősség, így garantált, hogy akinek szánod, megtalálja a kedvencét. 

 

Kicsi az üveg, de brutális

 

A következő ajánlatunk az ikertestvére az előző válogatásnak. Mindössze annyi a különbség, hogy a Mennydörgés szósz helyett a Kegyes Halált tartalmazza. Ennek a cserének azonban az a következménye, hogy három nagyon jellegzetes és hatalmas kapszaicintartalmú kence került össze. Ínyenceknek, kiváncsiaknak, valamint örök “á, ez sem elég csípős” nézetűeknek tökéletes ajándék. 

 

Ezek a hármas szettek 40 ml-es kiszerelésben kaphatók. Ne aggódj, hogy fukarnak fognak tartani, mert az első kóstolás után nyilvánvaló lesz, hogy ezekből a kencékből ez a mennyiség jó sokáig elég lesz.

 

Dupla vagy szimpla 100 ml-es chili szószok

 

Természetesen vannak nagyobb méretű üveges öntetek is a palettánkon. Ezeket akár egyesével csomagolva, akár kettesével is megtalálod. A kettes kiszerelés lehet két ugyanolyan, de akár két másmilyen kence duója. Érdemes végigböngészni az adatlapjukat, már csak azért is, mert mindegyik más. Számos chili paprika tulajdonságairól írtunk korábban bejegyzést, ezeket is elolvashatod, hogy tudd, mire számíts a belőlük készült kencéktől. 

 

A Zöld felső például csak éretlenül begyűjtött paprikákból készül, a Sárga vihar kizárólag citrom színű chili fajtákból áll. Hamburezegőknek, nyári sütögetés szerelmeseinek kiváló választás a BBQ vagy a Smokey Hot chili szósz. Ha a csípős mellett az édes íz is nagy kedvenc, akkor az Édes csípés lehet a favorit. 

 

Mindent megadnál neki?

 

Tipikus eset, ha nehezedre esik a választás, vagy ha mindegyikkel örömet szeretnél szerezni. Erre is van megoldásunk, mégpedig az All in one összeállítás. Tíz olyan szószt válogattunk össze, amelyek a népszerűségi listánk élén járnak. Teljes mértékben lefedi egy chili rajongó minden vágyát: szerepel benne enyhébb, brutálisabb, dicsekvésre való díjnyertes, füstös a grillezéshez, jobban, illetve kevésbé fűszeres. Ez a csomag valóban a gasztroajándékok csimborasszója.

 

Látogasd meg webáruházunkat, ismerkedj a termékekkel, és rendelj egy igazán személyre szóló, nem mindennapi csípős ajándékot.