Fórum

Szabályzat, regisztráció és hozzászólások
3
Diczkó László
Szia Lacikám! Miért nem alszol? ;)
2
Füstös László
Nem tudom mihez szólok hozzá,csak regisztrálni szerettem volna....ha kell egyáltalán..????????????????
1
Chili Hungária Webáruház
Üdvözöllek a 'Minden ami chili' fórumon!

Ez a Fórum teljes mértékben nyitott és ingyenes. Bárki nyithat chilivel kapcsolatos témában új topikot. Név és e-mail cím megadásával hozzá lehet szólni, regisztrációhoz nem kötött. Csak azt kérjük, hogy kövesd a fórum szabályait.

A Fórum tartalmát adminisztrátor és moderátor ellenőrzi, ezért a nyilvánvaló értelmetlenségeket, kötözködéseket, reklámra utaló vagy mutató linkeket, politikai- és ide nem illő hozzászólásokat töröljük. A rasszista vagy sértő megjegyzéseket töröljük.

Ha az adott témában kérdésed merül fel, vagy egy kérdést meg szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted. Ha abban a témában amiben kérdésed van és nincs még nyitott topik, akkor nyugodtan megnyithatsz egy újat ahol fel tudod tenni a kérdésed. Ha egy másik webhelyről szeretnél itt valamit közzétenni, másold onnan ki és illeszd be a hozzászólásban, ne mutasson rá hivatkozás.

Mindig válaszd ki a megfelelő kategóriát ahol fel tudod tenni a kérdésed és ne nyiss feleslegesen újat.

Szeretnénk a chili paprika és azt körülvevő témában egy kulturált beszélgetős fórumot létrehozni, hogy segíteni tudjuk egymást a chili vetőmag beszerzésétől kezdve a termesztésen, illetve feldolgozáson át a felhasználásig mindenben.

Természetesen a legfontosabb szabály a szórakozás és az informálódás a chili paprika témában

Üdvözlettel: Chili Hungária Webáruház
Hozzászólás a témához