A Chiliről minden

Az ördögi extra chili szószok világa

Chili
Carolina Reaper
Trinidad Scorpion
Legcsípősebb
Szűrés törlése
Chili Hungária Webáruház
Chili Hungária Webáruház
2021.08.23 14:54
Az ördögi extra chili szószok világa

Kegyes halál és mennydörgés! Nem, nem az Ördög beszél hozzád, ezek csak a legdurvább csípős íz rajongókat is próbára tevő extra chili szószaink fantázianevei.

Tiéd a világ, az ördögé pedig az extra chili

 

Nem elég, hogy a Kegyes halál extra chili szósz termékünk, nevét meg nem hazudtolva a legerősebb mind közül, még az új gyártási technológiájának köszönhetően 30%-kal csípősebb, mint a korábbi változata. Azok fogják csípni, akiknek lételemük, hogy csípje őket valami, ha esznek. Azok, akiknek az asztalukról sosem hiányozhat a chili valamilyen formában – őrölt fűszerként, szószként, krémként vagy akár egész paprikaként. 

 

Ismerős az az érzés, amikor bemész a moziba egy akciófilmre, és két óra popcornevés és kólaszürcsölés után átlényegülve jössz ki onnan? Úgy érzed, te magad vagy Hulk/Terminator/Iron man vagy bármelyik szuperhős – ízlésed szerint. Nos, a brutális erejű extra chili szósz is ilyen élményt nyújt. Csak néhány csepp az ételre, bivalyerős maró érzés az egész testedben, majd úgy érzed, ide nekem az oroszlánt is!

 

Ebben rejlenek értékei

 

A Kegyes halál ereje a világ legerősebb chili paprikái közé tartozó Trinidad Skorpió Moruga és Carolina Reaper fajtáknak köszönhető. De nem válna ilyen ízletessé, ha csak arról lenne szó, hogy milyen paprikából készítették. Amíg a paprika magja a talajba kerülésétől eljut a tányérodig, gondos, profi feldolgozási folyamatokon megy keresztül. Ez adja igazi értékét a paprika saját jellemzőin túl.

 

  1. Elültetjük
  2. Nevelgetjük
  3. Begyűjtjük
  4. Feldolgozzuk
  5. Főzzük
  6. Préseljük 
  7. Ízesítjük

 

Mindezt olyan technológiával, amely a lehető legjobban megőrizze a paprika sajátos tulajdonságait, és titokban őrzött, egyedülálló recept alapján készítjük belőle az extra chili szószt

 

A recept nem csak szupertitkos és megabizalmas, de tűpontosan ügyelünk a részleteire, annak érdekében, hogy te, mint chili fogyasztó, minden üvegben ugyanazt az ízt és minőséget találd. Az állandóság tehát fontos alapelvünk. Csak akkor változtatunk, ha alapos előzetes tesztelés alapján úgy gondoljuk, javulni fog általa a termék. Így lett ez a szósz is 30%-kal erősebb, mint korábban.

 

Mennydörgés, földindulás

 

A Mennydörgés szintén egy extra chili szósz, amelynek minden kedves vásárlónk kamrájában vagy konyhájában állandó helye kell, hogy legyen. Ha egyszer megismerted, nehezen szabadulsz bűvköréből. A mexikói konyha finomságain kívül az ázsiai és nyugati ételekhez is bátran ajánljuk, nem okoz csalódást. Sőt, az olasz pizzákhoz éppannyira passzol, mint akár sült krumpli mellé szósznak vagy grillpartikra húsok kísérőízeként. 

 

Szíve-lelke a Habanero paprika

 

Rajta kívül csak fűszereket tartalmaz az ízek pontosítása és kidomborítása érdekében és némi tartósítószert, hogy ne egy hétvége alatt kelljen magadba dönteni, hanem el tudd osztani hosszabb távon is. Ezeken kívül semmi más nincs benne, tömegnövelő szerek, ízfokozók, állagjavítók és mesterséges színezékek nélkül készítjük.

 

Ha egyszer rákattantál

 

Biztosak vagyunk benne, hogy ha egyszer megszeretted, a barátaiddal is örömmel megosztanád az élményt. Ezt könnyen megteheted. Nem csak 100 ml-es kiszerelésben tudod megvásárolni webshopunk kínálatából, hanem gondoltunk arra is, hogy ajándékozható formában is elérhetővé tegyük. Díszdobozos és dupla díszdobozos változatban is megrendelhető, és azonnal ajándékozható.

 

Na, melyik barátod kapott már díszcsomagolásban dupla mennydörgést a szülinapjára? Ugye, hogy semelyik?