Premium packages

A díszdobozos prémium csomagok tökéletes ajándékok egy chili rajongó számára. A nagyobb kiszerelésű (100 ml) üvegek extravagáns szószokat rejtenek. Semmihez nem fogható erősségük mellett egyedi ízvilággal rendelkeznek, amikhez nem juthatsz hozzá akárhol. Ezt megspékeljük még egy megjelenésében is alkalomhoz illő díszdobozzal. Így neked már csak annyi a teendőd, hogy kiválasztod azt a csípősségű kencét, amivel le szeretnéd nyűgözni a megajándékozott személyt.

 

A csomagokban találsz ugyanolyan szószokat, illetve válogatásokat is. Ismerd meg közönségkedvenc termékeinket, amik a prémium csomagokban szerepelhetnek!

Aranyszarvas, amiről regélni lehet

 

Lehetne csodaszarvas is Arany János versére utalva, de az arany jelző tükrözi a 2017-es World Hot Sauce Awards Mild kategóriában elért helyezését. Az aranyszarvas szószt kifejezetten a vadhúsok mellé ajánljuk. Fűszerezését tekintve követtük a klasszikus vadas mártás receptjét, némi chilivel megspékelve. Sültek mellé ideális választás. Ereje nem viszi el a figyelmet az érdekes aromáról, hiszen enyhén-közepesen csípős. A prémium csomagok között dupla kivitelben kapható.

 

Chili és fokhagyma az Alabárdosban

 

Ha szereted a pikáns dresszingeket, valamint a jó sok fokhagymát, akkor ez a neked való kence. Az Alabárdos a már említett amerikai chili verseny Pepper Blind kategóriájának ezüstérmese. A többféle, de nagyjából azonos kapszaicintartalommal rendelkező chilik mellé fokhagymát párosítottunk. A fokhagyma illóolajának és a chiliknek köszönhetően egy kissé marós, de még jóleső erejű egyveleget zártunk üvegbe. 

 

Spirit of Attila, a chili szószaink királya

 

A Spirit of Attila az abszolút győztes. Ügyfeleink is elismeréssel nyilatkoznak erejéről és a tengerentúlról is bajnokként tért haza 2015-ben. Dorset Naga és Szellem chili a fő alkotója. Ez két meglehetősen magas kapszaicintartalommal bíró paprika, amiknek a csípősség mellett kellemes ízviláguk van. Pörköltalapú ételek ízesítésére kis mennyiségben tökéletes. Néhány másodpercig érezni lehet a paprikák jellegzetes ízét, majd fokozatosan hatalmasodik el a szádban a csípősség. Népszerűsége miatt nemcsak egyedül, hanem más szószokkal együtt csomagolva is megvásárolhatod.

 

All in one – minden egy dobozban

 

Az All in one csomagban 10 különböző szósz kapott helyet. Ezek között kevés a hasonlóság, mindegyik páratlan. Vannak köztük kevésbé erősek, BBQ-hoz ideális füstösebb változatok, sárga és zöld paprikából készült különlegességek és természetesen az erősebb szószok is képviseltetik magukat. Ezt a termékcsomagot választva nem lesz olyan alkalom, amire ne tudnál egy újabb chili szósszal előrukkolni. A válogatások mellett a Dry Force fűszereket is érdemes kipróbálnod, amikkel pácolhatsz, ízesíthetsz.

 

Mini prémium csomagok

 

A mini prémium csomagokban 3 darab 40 ml-es üvegcsében szerezhetsz be önteteket. A mennyiséget elsőre kóstolónak gondolhatod és kevésnek tűnhet. De ez mindössze csak addig tart, amíg ki nem próbálod őket. A két válogatásban eltérő szószokat tettünk, de a csomagok között vannak átfedések. A Spirit of Attila például mindkettőben megtalálható. Míg az egyikben ez képviseli a maximális erőt, a másikban “csak” másodhegedűs csípősség szempontjából. A Kegyes Halál és a Tüzes mennykő a brutálisabb verzióban a társai, míg a Tüzes Mennykő és a Mennydörgés az enyhébb változatot képviselik mellette.

 

Nézz körbe a webáruházban és keresd meg azt az egyedülálló terméket, ami a számodra különleges személynek vagy alkalomnak megfelelő.