Átlagos értékelés:
4,9 (127 vélemény)
5
(121)
4
(4)
3
(1)
2
(1)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Mónika
Mónika
2023.02.02
A csípős ízek kedvelője vagyok, talán túlságosan is. Sokféle szószt kipróbáltam már, amit üzletekben be lehet szerezni, de vagy nem volt elég erős, vagy nem volt elég ízletes, vagy valami furcsa utóíz követte.
Nos, a SPIRIT OF ATTILA nem véletlenül végzett első helyen. Igen "arcpirítóra" sikerült, igen kellemes íz kísértében. Imádom! Tökéletes ajándék megszállott kapszaicin rajongóknak :)
Tráser Tamás
Tráser Tamás
2023.01.12
Nem vagy egy nagy chili fan, de ez a szósz bár nagyon erős nekem, viszont tényleg finom. Jómagam eddig ahhoz voltam szokva hogy a csípős paprika mar mindenütt ahol hozzá érek, de ennél a szósznál valahogy tényleg úgy volt hogy nem mindenütt, csak a torkomban és lejjebb érzetem az erőt és forróságot. A szájban viszont az ízek jöttek elő. Persze aztán már mindenütt égett, de nem volt maró, bántó az érzés. Szóval finom, de csak mindig keveset! :-)
TT
Sz. Anita
Sz. Anita
2023.01.05
Karácsonyi ajándéknak adtuk, nagyon ízlett mindenkinek, van ereje bőven, volt pár könnycsepp is. :-D Még fogok rendelni a jövőben, mert a férjem volt az első tesztelő, és nagyon ízlett neki is.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: